top of page
Innspilling

 

Innspilling har vært ryggraden i driften på Tuft lengst. Juni 2000 markerer starten på driften, og det var punkeband som fikk æren.
Etter dette har A Capella-grupper, kor, klassiske musikere, gammaldans-orkestre, hiphopere, og utallige band i de fleste sjangre vært innom.
Med flere rom tilgjengelig er det meste mulig, og det som ikke er det kan spilles inn med mobilt utstyr andre steder.
I disse tider da "alle" kan spille inn på laptopen sin er det også blitt populært å spille inn deler av låter/album på Tuft, og resten selv. Det typiske er trommer og vokal. Trommesettet står ferdig oppmikket og klart!

Mixing/Mastering

 

Innspilling og mix går hånd i hånd. De aller fleste innspillingene på Tuft mixes også på Tuft. Artisten har alltid sitt og si før produktet er ferdig, og innspill mottas med takk.
Om man har spilt inn deler eller alt av et prosjekt selv kan det også være verdt det å sjekke opp muligheten for at en profesjonell mixer produktet. Mixing er en kunstform som krever årevis med erfaring for å mestre.
Prosjekter som spilles inn og mixes på Tuft blir normalt sendt bort for mastering, men om man har spilt inn/mixet selv er det bare å ta kontakt ang mastering også.

Musikk

 

Før det var innspilling på Tuft ble det laget musikk. Og hele veien har det blitt laget musikk. Etter hvert ble også dette en del av virksomheten.
I løpet av årene har nye mikrofoner, preamper og høyttaler funnet veien til gården, og ettersom studioutstyret begynte og nå et profesjonelt nivå har mer og mer av investeringene gått til instrumenter, både i form av software og fysiske instrumenter. 
Musikk til spill, filmer, dokumentarer, reklamer, radio, firmaer osv. lages på bestilling.
Ingen oppdrag er for store eller for små, ta kontakt med ønsker eller ideer.

bottom of page